sorry..

jag hann inte skriva någonting igår, var på julmarknad typ hela dagen. först med mamma och dom och sedan även med filippa. mina fötter var blöta, det ösregnade och blåste svinkallt. ingen kul alltså. sen när jag kom hem på kvällen så började det  blåsa skit mycket. det lät typ som om föntrena skulle blåsa iväg. inte kunde jag somna utan det. så vid 1 somnade jag, för att sedan gå upp vid halv 7. (tur att jag har sovmorgon på måndagar då) annars hade jag fått gå upp vid 5 och det hade ju inte varit så himla kul alltså.. men jaja, nu ska jag snart mot gympan. men först ska jag med mamma till nått ställe, kommer inte ihåg vad det hette, haha. byebye!


trevlig lördagkväll.

ja, egentligen så skulle jag vela ta det lungt nu när det äntligen är helg. men nejdå, då blir man tvingad att dansa med min syster och hennes kompis. så det blir det resten av kvällen för min del. just dance 2. skulle egentligen vela ha 3:an som kommit ut nu. men vi får nöja oss med 2:an. om inte annat så förbränner jag nog fett ikväll. :)

härlig lördag?

då har jag nyss kommit hem. var med mamma och dom och handlade. jag fick en chokladkalender till jul eller så. alltså man måste ju liksom ha en sådan. det är ett fett STORT måste enligt mig. haha. själv köpte jag den senaste veckorevyn. så nu slår jag mig ner i soffan med ett glas apelsinjuice och veckorevyn.
 vi hörs!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag hade skrivit en hel text om allting. vad jag skulle göra idag och massa annat. jag tänker inte skriva om för jag ska käka frukost nu. jag blir så himla förbannad. DATORN BÖRJADE SÅKLART LAGGA!! cp- dator måste jag ta och säga. den slänger jag snart i golvet alltså.

godkväll

nu blir det tvn för min del. vet inte vilket program, INTE idol sen vid åtta. finns typ inte ett smack på tvn på fredagar...


bakning på g..

då har vi bakat lussekatter här hemma idag. jag är ju ganska så frisk, eller asså är ju inte sjuk längre på det sättet. det skulle ju vara förkyldningen då, men den har jag haft i typ ett år snart eller nått. skulle ju till skolan imorgon men man måste vara hemma 24 timmar efter att man har varit sjuk eller vad de var. men iaf så ska jag nog kolla på lyxfällan med mamma och dom. brukar inte titta på det men vem vet, det kanske är bra?! här kommer inte bild på lussekatterna, de ser inte så goda ut  att man skulle vela sätta tänderna i dom, men jag lovar, dom var godare än vad de se ut att vara!:)<3 (dock så är dom typ missbildade också)

goooodis<3

just nu sitter jag och käkar på skumtomtar. är det bara jag som älskar dom? har liksom 2 stycken påsar.. jag ska äta tills jag spyr rakt ut. ingen jul utan skumtomtar. (ifs är det inte jul ännu, men jaja) ;D
 pallar inte vända bilden...

exakt en månad till julafton, det ni.

gick upp för en halvtimme sen. ska nog kanske vara hemma idag också, imorgon vet jag inte. man vill ju inte komma till skolan och smitta ner alla andra. fast mest så vill jag inte komma dit alls, haha. pallar nog inte att sitta vid datorn just nu, kanske senare. isf blir det nog tvn eller någonting liknande. lungt och skönt.  toppen!


pepparkaksbakande för deras del

ett av mina syskon och hennes kompis bakade pepparkakor för någon dag sedan. min lillebror nick satt i sin stol och "tittade på", eller? man kan ju undra varför han har mjöl i hela ansiktet då!?
 (det är pepparkaksdeg, bara så att ni vet;D)


lite tidigt, eller är det bara jag?

just nu sitter jag och slappar vid datorn och lite så. har rätt tråkigt men när man är lite sådär sjuk så ska man väl inte göra allt för mkt. jag sitter och spelar jumping bananas på spela.se.. det är ju lite "barnsligt" oså, men sjukt underhållande. mamma och resten av familjen håller på att ta fram lite julgrejer. jag tycker att det är lite tidigt men jag vet inte riktigt, det kanske det inte är.. ;)


kan inte hjälpa det, jag bara älskar det..


precis perfekt.

jo, det blev ju att vara hemma idag också. vår skola använder sig av schoolsoft och där skriver man in när man är sjuk och så också. och det hade mamma gjort och ändå så fick jag frånvaro från musiken idag. det är ingenting som jag vill ha liksom. fast hon sa att jag skulle skita i det. för jag har ju sagt till och skrivit på schoolsoft också. så jag får väl göra det då, även fast jag inte vill ha det så. det är bara duuuumt. ibland vill jag bara sluta från skolan och bara sitta hemma hela tiden. den enda saken som gör att jag klarar av skolan är mina vänner. utan dom så går det verkligen inte. ;)

hejhej

nu har jag nyss vaknat, ska nog bara ta det lungt nu. vi syns senare... hejs!

dags att sova.

nu blir det förövrigt sängen för min del. eller om jag kan somna. annars får jag ligga vid tvn och se om det finns något att kolla på. asså det är en konstig sak med mig, när jag är sjuk så vill jag alltid kolla på barnprogram. jag fattar dock inte varför? typ disneychannel. ibland undrar jag hur jag verkligen kan sitta och glo på de..
godnatti<3

resten av kvällen är bokad vid tvn.

sådärja, då var det fixat. nu blir det faktiskt desperate housewives för min del. eller ja om 10 min. sådeså.. det får man ju inte alls missa. <33


!

kommentarerna syns inte eftersom att det är färgat vitt, jag har inte hunnit byta till svart ännu. ska det sen. men det är ju bara till att styka över så sålänge. om ni fattar. xD


den bjuder jag på.

har ju inte lagt ut någon bild på mig själv på ett tag så här kommer en rätt gammal. och inte världens finaste men jag har inte så många på mig själv. så egotrippad är jag förstås inte. ;)
 fel håll osvosv..

det är sååååå frustrerande...

jag håller på med min bloggdesign just nu och har gjort det i typ sen en och en halv timme tillbaka. det blir dock inget vintertema tror jag inte. visst hade det varit kul och så. men jag är rätt förbannad nu. har hållt på jättelänge med en sak till bloggen och så startas datorn om och ingenting sparas. asså åååååååååååååh! :/

it makes me sick..

asså jag mår verkligen hemskt illa fortfarande och det gör ju inte saken bättre att det luktar paprika i hela trappen och in till vår lägenhet. när jag hade varit ute en runda innan så kom grannarna och hade typ 30 stycken paprikor i en burk eller vad det var. man vet ju iaf vilka det är som orskakar lukten. ibland hatar jag att bo i lägenhet...  :S

yeye

tror att jag ska ta och promenixa lite nu faktiskt. lite frisk luft skadar verkligen inte.. medans my min lillasyster också ligger och är sjuk. men dock så har hon somnat i soffan, så varför skulle inte jag kunna sticka ut ett tag?

jag är halvdöd som sagt...

jag är fortfarade väldigt sjuk enligt mig själv. tror att jag vaknade 1000 ggr inatt. så är rätt trött också. och om man sover när man är sjuk och har feber så känner man ju inte av smärtan. tror ni att jag kan somna eller? har försökt enda sen jag la mig vid tvn klockan 7 imorse. det går verkligen inte. får damp på det snart asså. jag är hungrig också, men det finns typ ingenting som går att äta nu när jag är sjuk, mår bara illa av det sen. det enda som jag har käkat idag och igår är ingenting. bara druckit lite saft och massa massa vatten. har kollat på ett awkward maraton. och nu började teen mom 2. visst är det bra, OM DET HADE VARIT NYA AVSNITT!! jag blir verkligen tokig snart. jag har så himla tråkigt. hade nog hellre gått i skolan alltså. (ja, det kom ifrån mig)
 var bara tvungen..... :)

en sak jag skulle vela säga innan jag döööööööööör...

tack kära alvedon för att du finns. du gör så att jag överlever dagen mycket mer än vad jag borde. du äger... haha nejmen.. då blir det att gå på alvedon resten utav dagen.. så får jag väl se hur det är imorgon:/

Tjohejsan

nu sitter jag i skolan med Marie, utanför vårat klassrum. vi är inte med på gympan. (wooho) nejmen, det är därför att jag mådde inte bra eller jag mår inte bra nu heller. istället för att vara med så ska vi sitta och skriva en halv A4 om en bollsport. jag tog då innebandy och det skulle jag nog inte gjort för det var ju bara liiiite segt då. det finns typ ingenting man kan skriva om det heller. men nu ska jag fortsätta med min "roliga" sport och bara hoppas att jag får tag i någon lärare så att jag kan få gå hem sedan.. för jag mår kasst idag.
//sandraaaaaaaaa


 förresten... jag tror att det blir en sånhär mobil eller liknande snart;)


buuu

datorn är på lagning så jag har inte tillgång till dator. därför har jag inte bloggat idag. så jag ska helt enkelt bara skirva dagens bästa. det var detta: min lillasyster (som är 6 år) och jag vid tvn imorse. F står för Felicia och Jag för mig själv då.
JAG:- Felicia, kan du klä på dig för annars kommer jag försent till skolan..
F:- Nääää, aldriiiig!
*Jag byter ifrån programmet som hon kollade på tvn. vilket var Dora Utforskaren. Till byggarebob som hon tydligen hatade *
F:-SLUUUUTA!
JAG:- när du har klätt på dig så kan jag byta till dora igen.
*Felicia sitter och bryr sig inte mer. så jag byter kanal igen till 3:an vilket är top model. med engelskt prat som hon inte fattar. och hon kan inte läsa heller*
F:- BYYYYYYYYYYYT TILLBAKA TILL DOOORA!
JAG:- glöm det. klä på dig istället.
F:- Asså har du typ ätit cppiller idag eller?
*ASGARV*


tjenamors!

nu har jag precis fixat lite frukost till felicia och te till mig själv. hon vaknade precis en stund efter mig. jag gick väl upp för typ en timmesen kanske. och så har jag fixat mig själv klart också.
idag är det konfa.. även att jag inte pallar det. liksom 2 timmar sitta där och glo och lyssna.. inget kul. jag tänkte ha på mig mitt korshalsband idag. men vet icke om jag kan det eftersom att det gick sönder någon dag efter att jag hade köpt det. (kass kvalité?) även att det kostade typ 100 spänn. och idag är det håltimme. eller vi har väl kanske 1 och en halv timme om man räknar med lunchen.. då blir det kanske stan eller något. jag vet inte än ;)

muuums!

nu håller jag på att baka kanelbullar faktiskt. mamma ville att jag skulle det. vet ej varför men hon ville det. dessutom tycker jag det är rätt kul också för den delen. men själva kanelbullarna är ju inte så jättegoda ändå.
det är 15 minuter kvar tills det har jäst klart för första jäsningen så en liten stunds avslappning blir det iallafall kanske. sen blir det tvn ifrån 7-10. och jag hinner ju inte spanskaläxan då.. woops, glömde den. man kan ju inte minnas allting heller? eller kan man det? inte ens en människa med mycket bra minne. ingen kan nog..
 dålig bild på kanel, tagen från google. kände att jag var tvungen till att ha någonting passande till texten. ;D

i skolaaaan.

nu sitter jag här och har svenska med maria. det handlar om något tråkigt skit. jätte tråkigt faktiskt. har datorn halvvägs uppe. så att hon inte ser att jag sitter här och skriver. men iofs så skulle hon inte märka någonting. eller jo kanke hon hade märkt det, men hon skulle dock inte bry sig alls.
och jag ska ha utvecklingssamtal med henne sen också. man skulle ju typ fylla på någon iup eller någonting hemma. men det har inte jag gjort för jag vet inte ens vad hon menar. de var nått på det där skit schoolsoft.
nu har alla lärare också lagt ut sånt typ vad dom tycker om oss eller vad man ska säga... och jag har fått hur dåligt som helst. dom lärarna är ju precis dumma i huvudet alltså. typ att jag inte jobbat eller någonting på lektionerna. det är HEEEELT fel.. puckon är dom allihop. det är en bra lärare och det är helena... den enda..

två bilder..

here comes two pictures on my "babybrother"...
 (de var nån där bakom som jag inte tyckte skulle vara där)


SLUTÄTET MED GODIS SNART?!

jag äter ingen frukost eller mat i skolan och det enda alternativet för mig då är att köpa något i kiosken. och där finns liksom typ läsk, godis, kexchoklad och glass. så det är vad man köper varje dag. och att äta det varje dag blir man tjock av och det kostar bara en massa pengar. så det kan inte fortsätta såhär tycker jag. men liksom vad ska man käka på då? inte vet jag... men jaja, till något heeeelt annat.
nu har jag nyss klätt på mig mina gympakläder. jag sparar bara tid på det eftersom att vi har gympa nu direkt på morgonen. och vi skulle ha pyramider idag.. ok? jag vill dock inte hamna längst ner. och om man ska stå på någon så är det synd om den personen. jag fattar inte hur vår gumpalärare tänker :S
nu ska jag försöka få i mig den kopp te jag gjorde. så byebye..
(utvecklingssamtal sen också ja) (y)


lite godis gör allt susen

idag blev det ingen gympa för min del. istället blev det en "omväg" till stan. lite godis på stan och en kexchoklad också. och nu känner jag med genast piggare. ska käka chokladen sen. för dagen är ju inte precis slut än. nu är det snart NO med Helena. har bara 1 timmes batteri på datorn nu också. buuuuuuuuuuuuuuu för det.


mer zoombie än någonsin

då var det skola idag igen ja. efter en vecka av lov. vilket jag inte pallar. för denna veckan har jag inte fått varken sova ut eller någonting. jag har fått gå upp vid 6 eller 7 varje morgon, vilket är någon timme efter jag går upp när jag ska till skolan också. så det har egentligen inte varit någon skillnad alls på lov och skoldag. detta är nog det värsta lovet någonsin. det bara flöt iväg utan att jag ens märkte det. det blir en fetediss för detta lovet asså.
nu har jag precis fixat mig klart. dragit på mig ett par kläder, tagit av dom, osv..osv.. hela tiden. men nu tror jag att dessa kläderna duger. hoppas iaf. att jag inte får den känslan att jag inte vill ha dom. som jag får hela tiden.. och sminkat till mig har jag också gjort. så nu återstår det bara att ta en alvedon(eftersom att jag är halvt död), se om jag kan få ner lite dricka iaf, packa väskan inför ett gympapass och sen väcka mamma så att hon kan gå upp för att sedan köra mig till skolan. det är väl det jag har att "se fram emot" nu resten av morgonen.


JAG FÅR DAMP SNART...

asså datorn funkar inte, när man trycker på tex l så kommer det en 3:a osv. det är nån som har ändrat det. o jag vet inte hur man fixar det heller. så fick ta fram skärmtangentbordet sålänge.


drygdag

det är hur drygt som helst idag tycker jag. var nere hos morfar vid 10 spelade melodikrysset med honom. sen skulle mamma och dom handla och jag åkte hem därför att jag inte mådde så bra. men det gick väl över lite när jag kom hem. nu har jag nyss spelat nicke&nilla med mamma, jonas och lillasyster. asså man jag hade hela brickan full med 25 sånna nicke&nilla brickor. och det hade mamma och dom också. bara det att 3 av dom 25 var sköldpaddor. och det är sånna man ska ha. alltså guud vad jag vinner i spel då, nooot! dom andra hade typ 8,9 och 10. men iaf, snart ska vi väl käka någonting och ikväll när det är mörkt så blir det nog att åka till kyrkogården och kolla på allt fint som blir nu vid halooween. alla ljus och sånt. nice nice.. men vi syns sen kanske..
pusshej<3

jag har tråkiiiigt

har verkligen astråkigt. jag skulle somna nick och sa :- nick nana... och han bara skrattade som vanligt. man bara: så trött var han ja.

idag har jag varit med farmor hos kusinerna i listerby. ganska lungt för dom är ändå bara data-geeks. så det var väl det enda dom tänkte på tror jag.
jag och min lillasyster spelade lite spel och så. inget mer. bara tog det lugnt alltså.
och så beställde jag ifrån en katalog som min farster säljer smink. ett läppglans, founfation och en annan sak. och farmor skulle tydligen betala det. det var typ dagens bästa. jajemen..
men iaf. nu ikv så var jag med emelie, min kusin. vi fixade lite te och tilltugg, haha. och så kollade vi på baksmällan part 2. eller ja, kollade på halva, sen skulle mamma tvunget hämta mig. eftersom att jag inte pallade gå hem så fick jag åka med henne vilket fall. asså guuud vad jag älskar tjuckisen i filmen. han är ju verkligen dum i huvudet med. han kan inte vara kry. men omg vad rolig han är. men nu ska jag gå och käka godis och dricka meloncider.
 byebye<3


godmorgon godmorgon

jag vaknade för ca en timmesen.. jag sa igår :- WOHO, INGA SYSKON HEMMA SOM VÄCKER EN FÖRUTOM NICK OCH DÅ BLIR DET SOVMOOOOOOOOORGON.
men oj vad fel jag hade. nick vaknade vid 7 och oj vilken sovmorgon jag fick idag också. men sånt är livet när man har typ 10000 syskon. haha nejmen typ. nu ska jag ta mig en kopp te med tillbehör. och skära "mamush" till nick. vilket är smörgås.
jaja,  men vi syns nog sen då.<3


tjoh

har nyss käkat lite. och kollat på halv åtta hos mig och nu på outsiders. eller ja, tycker det är lite sådär smådrygt idag. när det handlar om några som tror att världen ska gå under. och därför så bygger dom små hus med hjul på och fyller på med mat. en hade 100 kg vete. man ba, okeeeeej normalt?!

nejmen ja, vissa är smarta dom. bara att  dedär borde gått på rätt mkt pengar tror ja. men jaja skit i dom nu. jag köpte ett fint halsband idag på kicks. för 89 lr 79 :-. minns  inte villet av det. och jag tog faktiskt en bild på mig själv med halsbandet på. hade också tänkt lägga in lite gamla bilder som jag skulle gjort för ca en månadsen. men ack då, kamera kablen är såklart borta bara för det.. fy sjutton för min familj. alla bara slänger saker omkring sig.

nu ska jag softa lite. och duscha. sen om några timmar ska jag sova. men det blir inte lätt. 2 av mina systar är iväg och storebror har flytta hemifrån.(var ett tagsen han gjorde det) har lite svårt att somna om det är helt knäpptyst. för då hör jag massa ljud som egentligen inte finns. ja, jag är lite konstig. så det är bara lilla nick hemma av syskonen. som är 9 månader.. haha. jag saknar faktiskt min storebror jättemycket. innan bodde han liksom här och var hemma varje dag. nu har han flyttat och jag träffar han ca 1 gång i månaden. tråkigt värre.. men det positiva är att man kan ha party med techno utan att han störs. själv lyssnar han inte på alls samma musik....
jaja godnatt<3
//sandrish (yeee)


RSS 2.0