tjotjena

det var ett tagsen jag skrev menmen.. det blir som de blir ibland. nu är jag här i ljungby. kom igår, skulle se om pappas "magiska modem" funkade här. och ja, det gjorde det med.  och varför det kallas så tänker jag inte säga. haha. men iaf imorgon fyller jag år. ska vara här en vecka typ. så  när jag kommer hem ´fíras jag nog. men ska typ äta´frukost nu. vi höres! puss&kram..

hej igen!

nej, det blir inga bilder på det jag köpte idag. ångrade mig lite. orkar inte ta. men det var iaf en skjorta och lite nagelgrejs. men det blir en bild på kusin emil och felicia ist. vi 3 lekte innan. gick till lekplatser och lite så. och 2 bilder till som jag tog. inte särskilt bra med vår kassa digitalkamera här hemma. jag ska köpa en systemkamera. för jag fyller ju inte alls år som 11 dagar eller så va?!;)


tjosan

hejhej. idag blev de stan en runda. och nu bakar jag. det kommer bilder snart. ska bara ta ut kakorna ifrån ugnen. inte så kul om dom bränns.;)

tjotjena

nu har jag och johanna nyss varit ute och gått med nick. och därefter en liten "picknick" typ. men jaja, vet inte vad som händer senare. vi syns väl kanske sen, vemvet. ;)

tjena

hejhej. nu har jag och johanna nyss bakat kärleksmums eller vad det nu heter. eller rättare sagt, jag bakade och johanna satt vid min dator. ojojoj, vilket samarbete då!;) eller inte.. men jaja, hon gick nyss. för hon skulle typ hem och äta eller nått. sen kommer hon kanske upp hit igen eller så kommer jag till henne. sov hos henne inatt och kanske ska göra det inatt igen, om inte hon kommer upp här. och förrsten.. vi kanske ska till tosselilla med mamma och dom också. så blev det 2 ggr denna sommaren ju. nicenice. men iaf, nu ska jag bara ta det lite lungt nu när jag är hemma själv. byebye!;D

RSS 2.0