detta är nog min död alltså..

varit utan internet i snart 2 veckor. har inte suttit någonting.. därför inte bloggat heller. har varit sjuk, och nu är jag i skolan på väldigt länge vilket är lika med internet!! tagga för NO-prov utan plugg nu då.. det är ju ALLTID nice som tusan.. vi syns kanske, om vi fått internet då.. cp också.

förresten..

så här vacker *hosthost* är jag just nu. min lillasyster sminkade mig..haha (kinderna)

skrev inte imorse därför att jag var som död...

då har jag klarat mig igenom den "bästa" skoldagen på veckan. slutade halv 2. så skulle mamma och vi köpa lite fika, för jag vill ha med mig när vi ska åka skridskor klockan 8.20 imorgon på morgonen. asså gud palla det.. har inga skridskor ändå. får väl sitta där och  glo kanske. frågan är ju den hur vi ska hinna vara där i typ en timme och sen hinna tbx till skolan på max en halvtimme.. det tar typ minst en timme till skolan. jag kommer ju att förfrysa alltså. fattar inte hur dom tänker. får väl komma sent till hemkunskapen sen då, det skiter väl jag i va?
då slänger jag in en snygg vinterjacka här då med. dock så har jag ingen så men ska klart köpa.. (didriksson)
den är snyggare på..

jag vet att jag inte skrev igår..

men jag hann verkligen inte. höll på med praoblanketten och matteläxan. 8 sidor matte som jag verkligen inte fattar någonting av heller för den delen. blev klar med 2 av sidorna. det tog flera timmar haha. så då har jag 6 stycken kvar att göra idag då. inte för att jag kommer orka det. men jaja.

mys

just nu sitter jag och håller lillasyster. inte så lätt att skriva då alltså. det var min sista dag på praoen idag. fick ett presentkort på 100:- på praoplatsen. ska nog kanske ta en kaffe där någon kväll med någon rolig. kanske marie, för vi båda håller på att lära oss att dricka kaffe. det är ju alltid bra. ikväll blir det mys med familjen med chips, dipp och goodis. mina favoriter dåja. kommer känna mig väldigt fetto sen asså. det är ju fredag vafan. :D

hemma..

nu hämtade mamma mig nyss. klockan var halv 4 och jag bara stod där och glodde. så sa hon:- du kan kolla om det finns disk vid borden, hämta hamburgare i frysen, skära champinjoner, kyckling och sallad. jag bara.. åååååååååååh jag vill ju heem. så äntligen vid 4 fick jag gå. är lycklig nu. gud, man får ju ingen fritid på kvällen. asså omg. jaja vi syns sen.. .som vanligt.

bläää

lika trött som vanligt och ändå så sov jag en halvtimme mer än förra natten. nästa blir att GÅ ner till stan när det är typ 10000000 minusgrader ute. och det tar typ en timme för mig att gå ner där. det är verkligen askallt ute. och sen vara där hela dagen. det är ju bara 2 dagar kvar nu så det är rättså lungt. jaja, byebye!

hey!

då har jag precis kommit hem ifrån praoen och konfan. idag gjorde vi gipsmasker, det var ju lite creepy men det gick eftersom bästaste filippa gjorde den på miiig. sen fick vi glass. typ såndär bananer i pyamas. eller den finns ju inte längre men den smakade precis likadant. mmm, fy vad god den var alltså. nu ska jag ta och käka lite mat. det är ju aldrig fel. sen ska jag äta upp min center som jag köpte innan och glömde äta. jaja puss&kram.

hejhej

vaknade vid 6 idag. det är en timme senare än när jag ska till skolan. går upp vid 6 nu. åh, längtar tills skolan börjar. så man kan ha nersläppt hår igen. nu måste man ha det i en tofs varje dag. så jag duschade nyss och gjorde en jättevacker tofs. eller inte. mitt hår är typ askonstigt. fluffigt, jag vill ha spikrakt. skulle egentligen tagit en bild på min "snygga" outfit som jag har idag, men då ska kameran vara spårlöst borta. och mobilen funkar liksom inte till det. jag har ingen sån "lyxmobil" som alla andra har nu för tiden. känner mig mobbad för det. haha jaja puss&hej.

RSS 2.0