hejs!

asså shit vad roligt det har varit. nyss hemkommen ifrån tosselilla. sovit över där i husvagn så var där inne i två dagar. igår till 17:56. och idag 17:58. och det stängde vid 18.00. haha. men gud vad kul de var. och det har varit så mycket så jag orkar inte skriva allting nu. det gör jag imorgon. så hejdå sålänge. orkar inte nu. haha;D

glömde säga..

imorgon på morgonen blir det tosselilla. ska sova i husvagn eller vad det nu var där tills på lördag kväll. så jag har inte tillgång till dator. vilket betyder att jag inte kan blogga:( menmen, sånt händer ibland ju. jag hoppas verkligen verkligen att det blir fint väder imorgon. idag var det ju rena rara ovädret. hoppashoppas!;D

erkänn att jag har tråkigt?:)

 hur orkar jag egentligen?

28 juli

har inte hunnit skriva någonting. men johanna sov över här inatt iaf. my, hon och jag spelade monopol ett tag. och sen sa jag:- stäng fönstret nu snälla. för det var massa fjärilar utanför. sedan tänkte vi inte mer på det. vi hörde att någon slängde någonting på rutan. (det var bara vi 3 uppe då)  ingen av oss vågade kolla, men tillslut gick jag och kollade vem det var, så var det moa, johannas syster. och vi trodde senare att någon knackade på ytterdörren. men det var bara jonas som var på toa. och sen öppnade någno ytterdörren och det var jonas som varit ute och rökt. och precis innan någon hann stänga fönstret sen så kom de in typ 2 stycken. sen kom det bara fler och fler. vi tog burkar och massa skit för att få ut den. asså alla var as rädda för fjärilarna asså. shit vad rädda vi var hela kvällen. haha sjukt kul hade vi iaf. och idag har jag köpt nya skor. dom kommer här neranför..

vita björnborg skor från team sportia på rean för 199:-. egentligen 399:-
höga canvas.(fanns inga låga i min storlek) kostade 100:- på rean på team sportia. egentligen 299:-.

27 juli

har inte kunnat skriva idag. mamma fyller år. men iaf vi fixade muffins tills hon kom hem ifrån jobbet och köpte en present igår. och så kom lite folk innan. och nu ska johanna sova över här. men vi syns! hejs;)


:D

nu ska jag och lilla amadeus ut så att han får käka lite gräs. det gillar han stort!:)

tjotjena

ska med mamma och dom ner till morfar idag igen. var i valet och kvalet att stanna hemma men så bestämde jag mig för att följa med iaf. idag skulle jag kanske till brunnen och bada, men det är inte så jätte passande väder idag tycker jag inte. inte ännu iaf. kanske blir varmare sen, vem vet? man kan ju hoppas!!:D


.

jag verkligen hatar personer som lägger ut att dom har massa läsare osv..osv. jag kan inte påstå att jag har många läsare på min lilla blogg. men jag vet att det är iaf någon. och även om jag hade haft massa så är det ingenting att skryta om. (bara kom på de nu och ville bara skriva ut det);D

tjenapåer.

nu har jag nyss varit ute med amadeus och gått lite. han har käkat gräs och käkat gräs och käkat ännu mer gräs. mm, precis. det var det vi gjorde. sen gick jag ut med findus också. han ville smita in i skogen och han VÄGRADE att äta någonting. jag vet inte varför. tog med lite in i buren till honom ist. då gick det hur bra som helst att äta det. jag tog 3 stycken bilder på amadeus. för att han är så söt så. :)

 bilderna är dock konstiga pg.a att annars fick dom inte plats osv.. you know!(y)


god dag

blev vaken vid halv 9 av att vi skulle till morfar en sväng. mamma och dom skulle dricka kaffe där osv..osv.. efter det så skulle vi ner till stan oså. och handla mat och annat tjafs. när vi satt i bilen. jag och min lillasyster felicia som är snart 6 år. för mamma skulle ta ut pengar och det fanns bara handikappsparkeringar kvar så mamma var tvungen att ställa sig där sålänge. men iaf, då så sa hon:- om dom sätter böter på mammas bil för att hon står här så tänker jag slå ner polisen. och jag skiter i om jag blir infångad i fängelse. för man ska inte göra så." ja, hon är som hon är hon.


vad jag gör just nu

ja, jag sitter nu och ritar lite mer. lite disney och allt möjligt. är inte särskilt bra på de, men man kan ju alltid försöka. skulle vela rita så bra som pappa och broder robin. men nejdå. det går ej. här kommer iaf 2 st.

(ledsen att dom är på fel håll. men orkade inte vända. för det funkade typ inte. haha)

förresten..

jag glömde säga innan. i fredags var jag på östersjö. och vem såg jag inte där. jo, det var gurkan. ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket om att han var där. men endå. han stod och beställde typ sill då när jag såg honom. men iaf, skulle bara säga det:D
 en bild på honom som jag tog från gooooooooooogle. för att göra det hela lite roligare(y)

mysig kväll, jajemen.

nu har jag och lillasyster felicia gjort chokladbollar faktiskt. bara fick lust med det. vet inte varför men hon ville aia hjälpa mig så det blev så. hon ville egentligen föra phineas och ferb kakor men jag fattade typ inte vad hon snackade om så ah. det blev inte som hon ville som tur väl var. haha. men aja, ska kolla på tv nu.
hejs!;)<3

hejsan sa;)

hejhej. nu ska jag åka till johannishus och så kommer jag hem på söndag. nej, tror inte det blir något bloggande då. men hejdå;)

god eftermiddag

har nyss klippt ett marsvins klor. eller inte alla. för han ville inte. men nästan alla. för ett tagsen så har jag varit på lantmannafärren eller vad den nu heter och inhandlat nya saker till mitt älskade marsvin amadeus och my min lillasysters marsvin findus. det blev lyxmat för 35:-, en brun matskål för 39:-, ett svart koppel för 99:-. alltså för typ 172:-. fick även lite godis till gratis. haha. jag har provat kopplet nu för jag skulle se hur det gick att ha sådant på honom. han är ju rätt tjock kan jag tyvärr säga. men jo, det gick. men han fick snespel och skulle bita mig. och de har han aldrig gjort innan ju. jag tyckte så synd om honom. gillar egentligen inte koppel på djur. men är tvungen för att han ska kunna gå ut och äta gräs ibland. ist för att bara sitta inne och glo i buren hela dagarna. men jaja, sånt är livet. äh, vi syns. ska äta halvsmält glass nu pga att mamma glömde lägga in den. haha. hejdå


tjo

jo, det var ju ett par dagar sedan jag skrev sist. men ah. idag skulle jag egentligen till östersjö och hjälpa vår granne lite där nere. men det blir nog inte så mycket med det alls. och det är synd för det hade varit kul. och tjäna pengar på det med. men jaja, vi får väl se vad som hittas på ist. här kommer en bild på syster och bror:D
(och ja, jag vet. är ju inte världens bästa på att ta kort. och kameran är inte heller särskilt bra.)
hejsvejs!


.....

här sitter jag och äter glass. såhär mitt på morgonen. kanske inte precis passande till frukost. menmen, det är iaf supergott. igår var jag hos pappa hela dagen och spelade yatzy och kastade pil och lite sånt med honom. asså, inatt drömde jag en perfekt dröm på något vis. men jag ska inte ge mig in i den nu. haha. ska kolla på tv nu. hejdå!

hejsan

idag blev det att stå på loppisen. totalt 500 spänn insamlade. haha. alltså ingenting ju. och my och jag skulle dela på det också. menmen.det blev iaf typ 250 spänn mer än vad jag hade innan jag åkte ner där. och nu så ska jag äta. är ganska trött och har ont i huvudet och allting också. roligtroligt jag vet. men aja, hejdå!;D


go´morgon

känns ju skönt verkligen, o bli väckt vid typ 7. av en elak lillasyster. jag pallar inte göra ett någonting idag känner jag. men iofs är jag ganska van att bli väckt vid den tiden. idag händer det nog knappt ingenting vad jag vet.
hejs!

godkväll

här kommer två bilder jag tog precis nyss. ja, jag hade mkt tråkigt när jag tog dom. haha


hejhej

idag blev det att hälsa på mammas kompis eller vad det är. hon skulle dit o typ dricka kaffe eller nått. men annars har det väl inte hänt särskilt mycket idag. skulle in på maxi o handla. dit blev ju lyckat. jajemen, det var bara 100000000000 pers med fulla vagnar framför. men aja, spännande o veta kanske. kanske måste ut o plocka lite bär. för att vara mer exakt så menar jag hallon o blåbär. ínte för att jag är en riktigt skogsmänniska men man måste väl offra sig lite ibland kanske. eller vad sägs? nejmen, nu ska jag ut i regnovädret. vilket inte gör mig någonting alls. eftersom att jag älskar regn. vi ses kanske ikv.
hejsvejs!


godmorgon

idag vet jag inte vad jag ska göra. får väl se om jag kommer på något att hitta på. iaf så kommer det en bara ganskaaaaaa normal bild på robin och nick. vet egentligen inte om jag ska lägga ut den. men jag bara måste göra det.


förlåt,fel av mig

jajemen, nu är jag här igen. har haft lite mycket att tänka eller nått sånt.eller eller ja, det är ju iofs sommarlov men jaja. fyller år om en månad och en dag. det gillar vi stort mkt. varför har man ALDRIG pengar på sommaren. då när man liksom behöver dom lite. eller.. för min del så blev jag av med 900 spänn på tosia. men skitsamma. här kommer jag med en liten bild. bara för o vara snäll då..;)

RSS 2.0