fint väder idag, mm verkligen! -.-

typ mulet väder idag, kanske regn snart, vad vet jag. nu ska jag faktiskt ta och duscha lite grann. i skolan var det bra, men äckligt påskbord. eller gummi, flåt och fisk bord. inte gott alls btw. men jaja, vi syns! :)<3

sommar och sol, vi har korta kjol.

det var otroligt varmt idag igen. tog en vända inom pappa och solade lite där. iofs så hade jag massa jeans och tjocktröja och allt. men solade fötterna iaf, hade ballerinaskor. haha det är iaf en början tkr jag. beställde ju en liten mobil haromdagen och nu kommer den tydligen inte. skit också. då får jag inte någon mobil alls. min lägger ju av ju. så jag skiter snart i mobiler, de kan ta sig i röven. i´m serious man. nu håller jag på med lite hemkunskapsläxa och lite så. sen ska jag kolla på tv. vi syns kanske. pussar&kramar!

sommartider, hejhej!

omg vilket trevligt väder. asvarmt, men hade förstås önskat att det var varmare och inte blåste. då kunde jag legat ute med shorts och bikini och solat. det går ju inte nu, lite för kallt för det asså. har beställt en telefon nu också. om den kommer får vi väl se. det märker vi väl. och en röd bikini beställde jag igår, den kommer nog kanske på tisdag eller nått. hoppas att den passar. nu ska jag sitta och fika lite med mamsen och dom.
byebye!

..

<3

fyfan!

hejsansvejsan!
just så så känns det lite dåligt asså. jag är hur hungrig som helst och det var äcklig mat i skolan, några jävligt äckliga chickennuggets med ris och inte ens såsill. fyfan, slutar vid halv 4 också. kommer liksom typ svälta ihjäl. jaja, snart har jag matte. gud vad jag hatar matte också. hatar typ alla ämnen nästan. nejmen, nu känner jag att jag bara babblar på och snackar om absolut ingenting alls. har FORTFARANDE inte internet hemma. det är typ heeelt toltalt cpstört. nu sitter vi här i grupprummet. vännerna och jag, haha. en läser bok, en är deprimerad, tre leker med sina "rikemanstelefoner", en annan sitter vid datorn och så kommer jag här. gud vad jag har tråkigt.
nae, men byebye!

RSS 2.0