tjo

ja, jag satt och gjorde minst 30 flätor i min lillasysters hår imorse vid typ 5. asså hur pallar man. men iaf. nu har jag varit i stan och inhandlat en ny rosa bh. och 8 par trosor. för alla mina trosor bara försvinner.(spännande). nu ska jag ta något att tugga på. för det vill jag.. nejmen.. jaja hejs<3

jag är ledsen..

jag har inte kunnat skriva på hela helgen. och det är varannan helg som jag inte kan blogga. därför att jag är iväg varannan helg. varför är skitsamma. men jag är det iaf. och då sitter jag inte precis vid datorn. så det blir de helgerna som jag är hemma som jag kan blogga. men jaja. jag har endå inte gjort något roligt denna helgen så det spelar ingen roll om jag skrivit eller inte. idag har jag spelat wii typ hela dagen och jag kom hem för kanske 2 timmar sen. nu har jag bytt marsvinens bur och duschat. så nu återstår bara att ta något att dricka. känner mig så himla törstigt. förövrigt så ska jag upp vid 6 imorgon, även att jag har lov. (bara för att fläta min lillasysters hår för hon ska till fritids.) ibland så tänker jag på att jag nog är den snällaste storasystern mina syskon kan få. ;D
men jaja puss&hey.<3

god eftermiddag på er

hejsanhejsan!
nu har jag lunchrast vilket betyder: smaska godis och lite sånt. och sitta vid datorn.. men ifs så har vi helena på NO sen och då kan man ju typ göra vad man vill. fast då får man ju ingenting gjort heller. det påverkar betygen. osv..osv.. så kanske ska göra lite lite då iaf. men vi syns sen... bb


halloj

idag blev jag väckt av min lillebror som skrek. det var väl kanske vid 5 eller lite innan. då hade jag ju inte behövt ställa klockan ens. men jaja. idag är det den tråkigaste, segaste och drygaste dagen på hela veckan.. mentorstid i en timme, SO i typ 2 timmar, NO minst lika länge och bild i typ en timme. vilket innebär att vi slutar vid halv 4. jippie! på en fredag. de måste nog kolla om och ändra vårt schema. den som gjorde det är ju totalt cpig. det är typ bara vår klass och en lärare på hela skolan då. ja, vissa tänker ju med något som dom inte har.
men nu ska jag fixa till mig. blev lite sent idag. skulle lägga in ett inlägg först tänkte jag.
byebye!


tjosan

hejhej.. nu ska jag kolla på halv åtta hos mig. stoppade (vi har sån boxer man kan spela in osv). iaf, så stoppade jag så att jag slipper reklamen sen.. så jag kan spola över sen. det är nice det. men ja, efter halv åtta hos mig blir det sol, fest och oroliga föräldrar. och till allting så blir det för tidigt julmust för min del. mm, men vi syns..

puss&godnatt alla!<3

//sandra


torsdag

ja, idag är det vanliga tråkiga torsdag. usch för torsdagar säger jag bara. dom suger fett mkt! jaja men iaf så har jag typ inget att skriva om. kanske för att alla 2 av mina småsyskon springer omkring och slåss och skriker. åh, vad lätt att koncentrera sig i skrivningen då. men jag skriver nog i skolan sen.. när man får lugn&ro!
hejdå!


hejsan sa!

då har man hunnit med mycket idag. skola, konfa och kollat på tv. och då kommer ett inlägg nu ist. ja precis och konfan var rätt kul. som vanligt. att man tror att den ska vara helt seg men sen är den kul endå. yes, men sen iaf så trodde ingrid ( vår konfirmations präst) eller vad man man kan kalla det. iaf så trodde hon att alla hade gått. men jag stod och väntade på filippa för hon fixade lite grejer. så sa hon: - jag förstår inte hur jag som präst kan förtjäna att ha dessa konfirmanderna som jag har nu. (hon sa det till en annan ledare). och sen sa hon också:- jo, jag kom på det för inte så länge sen.. det är att jag aldrig haft några som är så underbara som dessa är..

och fatta vad gullig hon är... världens bästa präst.. jajemensan. det kan jag lova. <3

jag ska sticka nu byebye.


onsdag morgon

godmorgon. nu har jag precis fixat mig och är nästan helt klar. så då tänkte jag att det kunde bli ett litet inlägg. bara ett kort. pallar inte sitta här och skriva massa nu. såhär på morgonen. men iaf, idag så är jag som vanligt jätte trött. eftersom det blev att gå och lägga sig lika sent som vanligt på  vardagarna. men på helgerna så lägger jag mig typ tidigare. asså jag vet inte varför. men det bara blir så. och det borde ju egentligen vara tvärtom. menmen, idag har vi 3 st olika spanska läxor. och jag som hatar spanska.. vi har glosor, att rita sitt rum och skriva ut alla möbler och sånt och så har vi typ något papper med kroppen på spanska. fy vad jobbigt.
men nu blir det att kolla mina vanliga hemsidor som vanligt på morgonen.. men vi ses sen!
byebye!
//sandra


namen hejsan

jag är så himla leden.. men det fick bli så. min dator har inte funkat på hela dagen. jag blir så förbannad så. och sen när my (lillasyster) kommer och sätter sig så funkar allting. den laggar inte ens. lustigt asså. men iaf, så det får bli ett inlägg nu då. klockan nio så ska jag se på desperate housewives. (kan inte stava) haha. vet, har inget liv men iaf. men vi syns kanske imorgon för jag bloggar inte mer idag.
puss & godnatt!<3
från sandra..
 bjuder på en bild.. med lillasyster felicia och jag.. gillar dock inte bilden alls. men nått måste man väl bjuda på..(y)

tjoh..tjoh

namen tjenaaaaa. nu så sitter vi i klassrummet och bara sitter här.. eller endel här dansar på borden... jaaaa, precis..  men nu har vi svenska med mariaaaah.. love that person... NOT!
//sAnDrA

tråkig, tråkigare, tråkigast tisdag

vissterligen är väl inte tisdagen så särskilt lång som vissa andra dagar. men tillräckligt för att jag ska störas. och nu ska vi ju självklart ha idrott dierkt på morgonen, såklart.. bara för att jag hatar de. fast vi ska iofs ha indiansmyg. som man typ hade i trean. det är ju inte särskilt jobbigt precis. jaja, nu ska jag fortsätta dagens kollning på datorn. bloggen, twitter, facebook.. och måånga fler som jag inte pallar räkna upp nu..
ha en underbar dag, tills vi ses igen!<3
//sandra

tjahtjah

nu ska jag iväg en runda. sen när jag kommer hem så ska jag sooooooooova.. men det är ju ett tag till alltså.. men jaja. inget mer bloggande idag för min del. så säger det nu:
 gODNAttKramar iFRån saNDrA!


grrr...

hejhej.. nu har jag nyss haft engelska. och tränat "grammar" . now it´s time to SO. att skriva om ett land som man besökt. eller komma på ett och låtsas som om man varit där.. så jag får väl fortsätta med mitt Japan dårå.
//Sandra

eh..

(vi är dock inte seriösa med att vi älskar den musiken..)

tjotjena

då har man lunch i ungefär en kvart till. och vi ska ha lite party i klassrummet jag celine och filippa.. med sexy and i know it..yeye!! sen har vi NO ..men vi syns kanske sen dåå.... let´s PARTYYYYYYYYY!!!

morgontrött

då var det måndag igen. vilket betyder usch vad tråkigt..ja vi går rätt länge idag så det är inte det roligaste precis. och sen har vi bara tråkiga saker med typ. spanska, so och lite sånt. och idrott.. det är inte kul alls. på nått sett. och så kommer jag vara as trött eller är för jag knappt kunde somna inatt. somnade väl kanske vid 12 eller nått, och det är för sent för att jag inte ska vara så himla trött på morgonen sen. men jaja, nu ska jag snart väcka dom andra.. så att mamma kan köra mig till skolan sen.. om det blir innan kvällen rättare sagt.
byebye!<3


.............

(det jag skrev igår om dedär..det är INTE riktat till någon av mina vänner på skolan..utan det är någon på en HELT annan plats. sa det nu bara för att ingen skulle misstolka det.) ;D

morning

idag blir det gudstjänst en timme, med konfa-gruppen. och då ska jag möta filippa innan..så det ska väl bli rädd kul att gå på ändå:)<3

.

..

tjotjenaaa

ja, igår blev det växjö och ullared.  jag köpte för totalt 800:-. vilket är lite för o vara jag. eller jag vet inte haha. men jag köpte ett par skor för 400:- och resten gick på annat. typ kläder och lite sånt. och förresten när vi var på gekås så såg vi ola-conny. o mamma ville ta bild på han o mig. men nejtack.. haha. ja det var väl det som hände igår tror jag. vet inte om det kommer bilder på saker sen. det får vi se..
byebye!<3

jippie

då var konfirmations "mötet" avklarat. sen så längtar jag efter imorgon. skönt att för en gångs skull vakna och slippa sticka till skolan. istället är det dax att åka iväg och shoooppa!!
pusshey

lite trött som igår...vadådå?

ja, precis lika trött som igår. fattar inte varför. jo, kanske för att jag vaknar varje natt och sen kan jag inte somna om. och matte prov, spanska glosor väntar på mig i skolan. ma-provet kan jag nog kanske ena delen på iaf. men asså typ 21 spanska glosor, nejnejnej!!!! kan inte dom. eller jo, 2 stycken eller nått. men nu så ska jag sätta mig vid tv:n. och bara lääääängta till imorgon. när vi ska till ullred. och ska t.om vara hemma på fredag med. yeye!
puss&kram

en regnig tisdag

inte alls fel va? att bara sitta hemma och "softa", som mamma säger. asså visst är de mysigt och så när det ösregnar. men asså vi har de svinkallt här hemma. och mitt fönster går inte o stänga heller så det forsar inte luft. eller kyla.. det är typ 0,000000 grader i mitt rum. fattigt ställe vi bor på eller? jajemen. men jaja, mitt i allt det mysiga så måste jag plugga på spanska-glosorna. blä för det!
men vi syns kanske sen.
byebye äppelpaj!<3

god eftermiddag

tjenatjena.. nu sitter jag käkar haribo. det är mumsigt. jag fick låna maries dator för min ligger i filippas skåp och hon har stuckit till tandläkaren. om 20 min så börjar svenska med idiot-maria..
byebye! ;)


vaken fast endå inte

asså jag är vaken men det känns som om jag inte är det. lite lustigt men jaja. nu har jag nyss fixat klart mig och tänkte att därför kunde det vara dax för ett litet inlägg. nu på morgonen så har vi gympa. WOOHO! eller inte. jag som verkligen älskar gympa också. men vi skulle typ ha skeppsbrott eller vad de var. och det var ju ett tagsen man hade de. och igår så tränade jag på min "rullmaskin" här hemma. asså typ att man ska sitta på golvet och typ rulla frammåt och typ träna magen. och visst, jag har träningsverk i magen. men jag har nog mer ont i armarna. :S lustigtlustigt...men vi ses kanske sen. eller ja, det gör vi!
puss&kram


på NO:n har jag kul..

jo och förresten innan glömde jag lägga in min fina bild på en sjö innan på NO:n. men den kommer nu.


Måndags eftermiddag/kväll= tråkig

nu har jag nyss kollat lite på tv. nu ska jag väl sitta lite vid datorn kanske. tänkte att jag kunde blogga lite. men det finns inte särskilt mkt att blogga om alls. så där rök det alternativet. nu blire istället att sitta vid facebook kanske. och moviestarplanet (skojar enormt mkt). nejmen aaa iaf fb.
byebye!


god eftermiddag

nu är engelskan avklarad, yes. och nu så har vi SO. jag pallar inte det just nu. det är efterblivet. eller niklas är det. typ. kanske.. nej men iaf. slutar om en timme och en kvart.
pusshej igeeeeeeeeeen...

hej igen!

jo, jag överlevde NO:n. asså tiden bara flöt iväg där. det var ju askul denna gången ju. vi ska arbeta med regnskogen och en sjö vår grupp. jag filippa och celine. och nu är det engelska. och de pallar vi inte alls. för vi har glosor med. som jag inte har tränat på heller. jag pallar inte... cpsak!
jaja, vi hörs sen!

oså laddar vi upp finfina bilder här med ja!;)

tjotjena..

Hejsanhejsan!
Det var ett tagsen jag var inne sist o bloggade. men det får bli en inlägg nu. och kanske fler senare. för jag har fått tbx min dator i skolan nu så då kanske jag kan blogga mera. kan iaf försöka. det är ju inte säkert att det blir så, men man kan ju hoppas. nu börjar NO med helena.
så byebye sålänge!


RSS 2.0