i´m home again!

då är jag hemma igen efter att ha varit på praoen och tom hunnit vara hos moster och käkat bullar och lite så. är så trött idag igen. och har sån huvudvärk också. ska strax äta lite mat. jaja, vi syns senare. puss!

hello

jag är verkligen lika trött idag som jag var igår. vet inte om jag måste få sova typ 15 timmar eller nått varje natt. haha. idag är det praoen som gäller då ja. så skriver väl sen när jag kommer hem vid 4 då ungefär..

gå in där..det är typ bra eller nått...

http://www.trafiq.se/index.php?id=176

Heeelt slut

ja, då var man precis hemkommen ifrån en dag på "jobbet". träffade på filippa och felicia. två kompisar som praoar på Willys. och snackade med dom lite innan mamma kom och hämtade mig. idag har det varit en ganska lugn dag. har inte gjort så himla mycket men är ändå ganska trött. fick väl inte tillräckligt med sömn inatt eller nått. ska strax käka. har inte ens kollat vad vi ska äta idag. när jag kom hem så blev det liksom direkt till datorn. haha jaja, slänger in ett eller flera inlägg sen...

skynda mig!!!

vaknade för ett tagsen. en halvtimme sen, FÖRSOV MIG I 1 OCH EN KVART! ska snart åka till praoen. men jag orkar egentligen inte. för jag är så himla trött alltså. jag skriver sen när jag kommer hem igen. då är väl klockan ca 4.

tråkig söndag eller vad?

nu har släkten varit här och kikat lite på lillan. nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv. sen sova, prao imorgon ju. ;D

tjaaa

nu har jag gjort lite kladdkaka och så. det kommer väl folk sen som ska se lilla bebben. så det är ju bäst. ska snart fixa mig lite. syns sen..
byebye!

Now i´m gonna dream, far away...in another land.

ja, som sagt... ska gå och sova. fattar inte det men jag är astrött idag. brukar inte alls vara det. men får väl ta vara på det. på måndag är det dax för praoen igen. då kommer jag att vara ASABALLATRÖTT. puuss&godnatt alla..

beautiful? yeees!

detta är någon som jag verkligen ska köpa till våren. jeans ifrån ginatricot. ska ha allihop. de kostar 199:-. stör mig dock på modellen på bilden. men jaja, det är bara en bagatell. men kan dock inte hjälpa det men hon stör mig verkligen jättemycket. haha :S


hej på er.

mamma och dom kom hem vid typ 4. lillasyster ligger och sover hela tiden. det är ju bra det för då får jag lugn och ro. men nick är ju så avundsjuk så det finns inte på henne. hihi gulligt. ska strax käka lite lördagsmys, godis, toblerone och lite chips och dipp. det är aldrig fel. syns kanske senare. hejdååå

mycket kärlek till henne


chanel


tycker att dom är sååååå snygga alltså.

heey

då har jag precis vaknat av att en nakesfis till lillebror står och skriker i sängen. det går inte alls att unvika han underbara röst. idag blir det nog bara en tråkig lördag för att studera min lillasyster. menmen, så är det väl. det var likadant förra året när nick föddes. då kom typ ALLA i hela släkten och hälsade på. tror att mamma kommer hem vid 11, ÄNTLIGEN!!!!  får nog passa lillebror en timme idag också. syns sen.
// Sandra

heeej

nu är jag trött alltså. att ta hand om lillebror hela dagen är inte det lättaste. han somnade för en halvtimme sen. pappa kom för ett tagsen och hälsade på. han är kvar fortfarande och ska nog förmodligen sova här också. jonas kom hem ifrån bb nyss. mamma kommer inte förrens imorgon. är asmätt för jag åt tacos för ungefär en timmesen. ska nog käka upp kexchokladen som pappa tog med sig, och lite läsk. det är jag verkligen värd nu när jag har ställt upp så mycket idag. duktig jag är va? yeees i know.
min lillasyster Tillie...

skulle bara säga..

att jag kanske inte kommer uppdatera så mycket idag. därför att min mamma har åkt in till bb. så kanske mitt lilla syskon kommer idag, vem vet. så gick med på att passa nick om han är glad och snäll. då är det bara mysigt. ´jag är ganska fastlåst vid honom hela dagen. vi ska nog kanske gå ner till stan eller någonstans iaf. för jag pallar inte sitta inne hela tiden tills mamma kommer hem. det är ju lite drygt. nu har nick varit inne i min ena lillasysters garderob och hämtat och tagit på sig en kjol. (IGEN) så jag får nog gå och aktivera honom lite. hejdå:)

nyvaken och trött som jag vet inte vad

vaknade nyss, skulle egentligen gjort ett inlägg till igårkväll. men jag somnade faktiskt efter att jag sett revenge. japp, sån är jag. ska käka frukost med mamma och dom nu. egentligen är inte frukost det bästa jag vet men får ändå alltid käka någonting. eller inte när jag ska till skolan men nu är jag ju hemma och då går det bättre. måste verkligen tillbaka till praoen på måndag. vill egentligen inte, det är så himla mycket. är astrött varje gång jag kommer hem på kvällarna. när vi ska praoa i 9:an så ska jag nog ta ett lugnare ställe tror jag. haha det blir nog bäst så. så att jag inte längtar tillbaks till skolan då också. det är ju hemskt att säga... haha

ang header

bara så att ni vet. bilderna som kommer att vara i min header kommer ALLTID att vara självtagna av mig.

hi

nu har jag och lillasyster nyss bakat chokladmuffins. eller mest hon, för då slipper jag själv plocka undan. hihi. blev sugen på det innan så sa till henne att hon fick fixa de. mums alltså. snart ska jag kolla på halv 8 hos mig. om det inte är någon jävla handboll idag igen. sen revenge. vi syns och hörs sen..
gammal bild på henne och mig. och det är dock mer syskonhat än kärlek mellan oss två. hahaa


tjoooo

just nu så sitter jag och passar min kära lillebror Nick som är ett år. mamma skulle iväg och handla mat och ville inte dra ut han nu när det snöar så hemskt. han sitter i mitt knä nu när jag skriver. är inte det lättaste när han ska trycka på alla knappar. vi sitter och lyssnar på jessie j. eller jag gör, han sitter och pekar på fönstret och säger "där". förra veckan provade vi att dra han i sin pulka för första gången. han blev först rädd men sen vägrade han att gå in. haha. så jag antar att han vill ut och åka. får väl bli så sen. så blir han nöjd. måste ändå få lite luft. bye!
sötbild;)

skulle bara säga..

håller ju på med design och sånt. så det ser lite konstigt ut just nu men det blir bättre sen. ska ändra headerbild med. men det tar ett tag, är ju inte världsbäst på att hålla på med sånt. hihi ;)

hämd är ju aldrig fel..

den nya tvserien revenge. vad tycker ni? om ni sett den. jag har sett båda avsnitten som gått och ska se det 3:e ikväll. tycker den är ganska bra än sålänge. ;D

tjotjena

då har jag nyss vaknat. varför? jo eftersom att jag har en ganska onormal familj som aldrig kan hålla annat än liv, iaf på morgonen. så kunde jag inte somna om så det blev att gå upp ändå. och jag är hemma idag också. mår fortfarande inte så jättebäst som jag brukar för att kunna orka göra någonting. kom på att jag aldrig var ute igår. satt vid tvn hela dagen. och det tror jag nästan att jag ska göra idag också. så hejdå sålänge.;D

goooooodnight

nej, om jag ska ta och hoppa ner i sängen. har inte legat där alls idag utan det har blivit soffan ist. så jag ska ta mig en alvedon och sedan hoppas på att somna och inte vakna mer denna natt. har en tendens till att vakna varje natt fler gånger. men jaja, får väl göra det bästa av situationen. syns imorgon.
 puss&gonatt allihopa!!<3

:O

jävlaaaa cp, det är ju handboll idag. bläää, den kan ta sig i röven!!!!

godkväll.

nu har jag nyss tagit mig en kopp med hallon te. det är ju aldrig fel, inte ens när man är sjuk. tror inte jag kommer kunna "jobba" imorgon heller. vet inte varför jag sätter två " " egentligen, eftersom att jag gör rätt mycket jobb där. inte konstigt att jag blir dötrött och sjuk. haha. men vill ju gärna tillbaks så snabbt som möjligt. det är ju bäst så, annars får jag väl skolk ifrån praoen. skulle inte förvåna mig. jaja, nu ska jag tillbringa kvällen framför tvn med mamma och dom. halv 8 hos mig och sen får jag se vad det blir vid 8.
hejdå!


hej igen.

asså jag ska nog köpa converse. ha velat har länge nu fast har inte haft pengar till det. har inte pengar nu heller men sen när jag får det så ska jag nog. men vet inte alls vilken färg av dom. vilket är snyggast egentligen? vita smutsar man ner (eller jag iaf) och svarta är inte lika snygga. haha jaja, bestämmer mig kanske senare. hihi


hejsansvejsan

vaknade vid 12 inatt. fick gå upp för jag mådde inte bra. inte nu heller. så det blev att vara hemma idag, det är ju lite b egentligen men vad gör man inte. vill ju inte vara där och smitta alla gäster. det är ju lite dumt. just nu så kollar jag på barnprogram. älskar att göra det när jag är sjuk. fast jag ska nog kolla på tlc eller mtv snart. mycket bättre. haha. nja, vet inte riktigt. finns typ inget på tvn. och ingen är hemma, bara jag. hoppas att jag kan gå till praoen imorgon. men förmodligen inte. men det vore ju bäst då alltså. jaja, får väl se. syns kanske sen. för jag har ingenting att skriva om just nu.
byebye!<3

seeexit?! nae,


It's always too early to give up but it's never too late to start...
här kör vi dock inte på seriösa bilder.. haha


tjenixen

hejhej igen, idag har det varit en ganska lugn dag på praoen men inte för mig. jag är heeelt slut, är inte van vid sånt hårt arbete i skolan. trodde jag aldrig skulle säga detta men eh, JAG SAKNAR SKOOOLAN! jag tror jag har feber. och sen varje gång jag äter så mår jag illa. vet inte vad som är fel. men vet att det är otroligt jobbigt att praoa då. vill inte vara hemma nu heller. känns liksom fel. och förresten så var vi ju och kollade upp marsvinen, det var sår i munnen så dom klippte både tänder och klor. där rök 700:- spänn. men vad gör man inte för sina små älsklingar ?
sitter och kollar på lite sommarklänningar till sommaren. det är ju bra o fixa i tid, om det inte blir ösregn alla dagar som denna sommaren som var. lite olika som jag behöver. dessa är det då..
Shorts , strandklänning och tub som man kan ha på stranden typ. allting kommer ifrån ginatricot. vet dock inte pris.


godmorgon

gud vad jag är trött idag. fattar det inte. mår inte alls bra, gjorde inte det igår heller.  men nu när man precis börjat praoa så känns det lite fel att inte vara där. dessutom så ska jag ju hjälpa till att rulla fisk idag, ooooh, jag kommer spy. hatar fisk. och sen ska jag nog också tända alla ljusen och bränna mig på tändaren idag igen. haha. och skära grönsaker och skära mig i fingrarna IDAG IGEN!! haha godegud. hihi

gud vad trött jag är.

då var första dagen på praoen avklarad. det gick väl bra. dom är jättesnälla där nere också. och så fick jag gratis mat, OCH KLADDKAKA. mmm, älskar det. men dock har jag mått illa hela dagen och inte alls mått bra.  hoppas att jag får sluta tidigare imorgon, ska till veterinären. vill gärna hänga med. mina kära marsvin mår inte bra. mår så dåligt av att de dom sånna. hoppas att de hittar felet. även om det blir RIKTIGT dyrt.

time for some food

asså gud, jag är hungrig. måste ta nått att käka på, sen sova. för man kan ju inte vara sur och otrevlig när man ska gå på första praodagen. jaja, vi syns väl. ;)

sexii

jeans ifrån Ginatricot, 199:-. riktigt snygga och billiga. jag själv har just denna färgen men det finns fler. serien heter Silvia.


onepiece...

som sagt så har ju onepiece blivit väldigt poulärt nu. jag tycker inte om dom alls. tycker att de är skitfula att tex gå runt med på stan. visst kan man ha de hemma, men ute? nja, skulle inte tro det. ;)


omg.

asså jag har astråkigt, lördag och finns verkligen inget att hitta på. på måndag är det dax för prao. yeah, två veckor utan skolan. omg vad jag är glad. sooooo here i come! :)

so damn boring..

ja, då håller man på med matteläxan. eh, fattar ingenting: 2x-5y+4+1a-2?! WTF? fattar inte ett piss, allvarligt. cp också. sen spanska till fre, so-prov fre, eng-glosor tors. imorgon, matteläxan då. men jaja, sånt är livet. satsar på högre betyg nu faktiskt. de gamla var inte tillräckligt tycker inte jag. :) :) :) haha

helluuuu

nu sitter jag o tjockar mig med godiset som jag sparade igår, för att jag skulle kunna käka lite idag också. inte lätt när mamma kommer o snor massa hela tiden.. åh herre, vad jag har tråkigt. o är sugen på cola eller iaf läsk. o har vi det hemma eller, nae. mamma vill ju inte köra ner, jag vägrar att gå, det är aslångt... dryygt.

hm...

asså gud, det är lördag och jag sitter bara hemma och glor. det är så himla tråkigt.. och så skola på måndag. första dagen efter lovet eftersom att jag varit sjuk. jag vet INGENTING alls, vi har tom nytt schema och vet inte hur det är, tydligen SO-prov på fredag?! asså omfg, vad vet jag om det då? ingenting. blir så himla trött på det. kan ju inte plugga om jag inte ens vet vad provet handlar om. shiet vad jag får cpryck.. äh,
puss&kram..
hittar ju inga fkn bilder..:/

blä!

skulle skapa en blogg på myshowroom ist, men gick det?! nej precis. då håller jag mig till blogg.se då....


RSS 2.0