tisdag

just nu är jag ganska happy eller så. nejmen, har slutat skolan för stunden. alltså vi börjar igen nästa tisdag. och så går vi typ 2 eller 3 dagar och sen skolavslutning. för typ en timmesen var jag och my ute och spelade fotboll på fotbollsplanen. sen blev det för varmt och då gick vi in på biblioteket och svalkade oss lite. och nu är jag hemma och har precis ätit. snart ska vi typ till vieryd och fiska. eller jag ska  iaf sola&bada. ikväll ska jag kolla på desperate housewifes (stavning) men nu får se om jag hittar bikini osv. och packa ner. så jag har inte tid nu.
hejdå!

måndag

nu har jag nyss varit ute en liten runda. eller ja, en ganska lång runda mamma och vi. i ett par timmar. eller kanske typ iaf nästan 2 stycken. efter typ en och en halv timme så gick vi till fotbollsplanen som finns här uppe. och det är ju en sådan med ganska högt stängsel och fotbollsmål osv.. det är ju sånt plastgräs där.  iaf så satt det ett par utlänningafruar där med sina små barn.(INNE PÅ FOTBOLLSPLANEN ALLTSÅ!!) det finns typ 6 bänkar med bord utanför där eller nått. då skulle dom självklart sitta där INNE på en filt och fika. det är klart att den minsta ungen där fick en boll på sig. då började dom idioterna och kaxa, som alltid. men man måste ju fatta själv att man inte kan sitta inne på en fotbollsplan och fika utan att få en boll på sig. så mamma och dom tar upp det med vaktmästarna och de sen. det måste dom ju. asså inte för att jag är rasist och så. men sånna folk av dom som håller på så behövde inte komma hit från början tycker inte jag. inte om dom håller på så.  jag är så förbannae att jag kokar. tur att jag gick och duschade i kallt vatten. det hjälpte lite. men iaf.. klockan åtta ska jag kolla på det grejset som personerna gör saker i mörker ( minns inte namnet). ja, som sagt jag är så arg att jag inte orkar skriva mer. usch, säger jag bara!;)
hejssvejs!<3


en vanlig tråkig söndag

ja, igårkväll åkte jag ju till johannishus. därför har jag inte kunnat skriva. dom har ju typ inget internet. och alex har suttit och tagit kort på mig med hennes nya vita iphone 4. minst 100 bilder. skulle ju lägga in bilder på dopet. såg att robin hade gjort en mapp med namnet "dopet". så det var ju packat och klart där. det är väl antagligen emelie som tagit de flesta bilderna. men inte vet jag;) här kommer dom iaf:

 felicia och emil
 robin
 jag, my och felicia
 gudmor och nick
 morbror m.m
 alla som stod längst fram
 mamma och jonas


och bilden när nick får vatten på huvudet gick inte att ladda upp. (perfekt ju)

lördag och dop

nu sitter my och jag här och passar en skrikade nick. robin sover och dom andra skulle ner och fixa lite saker. och nyss kom sandra. hon ska locka mitt hår typ. idag blir det nog kanske inte så många fler inlägg. jag ska till carola och dom i johannishus exakt efter dopet. så jag vet inte riktigt om jag verkligen hinner det sedan. men iaf,  jag tog nyss en bild på nick. han ser lite flummig ut. men jaja.. vi ses kanske sen..och ska se om jag fixar bilder senare. om jag hinner vill säga..
byebye!<3

ganska trött för en gångs skull

´nej, det blev inte mer inlägg än detta. och det är nog det sista idag. har precis bakat 4 stycken tårtor tills dopet. 3 jordgubbstårtor och 1 typ choklad/banan. det är ju bra att man får hjälp av dom övriga i familjen. jojo tjena att jag fick det. robin hjälpte till att hacka choklad. det är väl det enda.. men nu ska jag vila lite och tänka på allt inför imorgon.
godnatt!


fredag

äntligen fredag. och det blev likadant idag igen. jag orkade knappt gå upp innan. men aja. idag på hemkunskapen skulle vi typ göra kyckling inrullad i bacon eller vad det nu var. det låter ju lite sådär småskumt. men man vet aldrig, det kanske smakar bra. det blir nog inte så många inlägg idag för jag har inte min dator med mig till skolan idag heller. blir bara typ på tisdagar nästan. men ska klä på mig osv nu..
hejdå!<3

sista inlägget för idag

jajemen, ni såg rubriken. sista inlägget idag faktiskt. och ja, det blev likförbannat såhär sent ikväll IGEN! det var synd, tänkte jag skulle lägga mig vid åtta. men icke då, det blev lite "sent" idag igen. men jaja, ska ju sova nu. så vi ses imorgon. om jag orkar skriva och om jag kommer upp imorgon på morgonen vill säga.
men pussogodnatt!

bara ville lägga in något..

på lördag är det ju som sagt dop för lilla nick. och på lördagsmorgonen måste nog iaf jag, antagligen my också(om jag får hjälp av henne), göra jordgubbstårta. vi kan ju hoppas på att det blir gott. ska se om jag kan ta med den kassa kameran vi har hemma. och ta lite bilder kanske. men lovar ingenting alls. men jaja godkväll iaf.


tänkte på det..

egentligen är det typ bara 3 månader tills jag fyller år. och som jag längtat..WOHO!


hejhej

idag har jag varit med emelie sen jag slutade skolan. vi har gjort lite allt möjligt tycker jag, haha. nejmen, typ kollat på film oså. ska kanske snart hem. när mamma hör av sig så. ska nog till gymmet någondag typ, har inte varit där på ett antal månader. men nu orkar jag inte skriva mer.
 hejsvejs!

morningmorning

när jag skulle gå upp fick jag den känslan att jag inte ville gå upp. jag orkade verkligen inte. tror jag får gå och lägga mig tidigt hädanefter. och så har jag sagt typ hela terminen och det kommer inte att hända för jag måste vara uppe till iaf 11 om man ska hinna allting. idag slutar vi nog 11.20 har jag för mig. och då har vi lunch. men jag skippar kanske lunchen och går hem eller någonting. nu måste jag iaf fixa till mig. det har inte riktigt hänt ännu. men jag får skynda mig lite känner jag;) byebye!

tjenatjena

nu har jag varit ute på fotbollsplanen och sparkat lite fotboll med felicia och my. i typ en timme. och nu har jag precis duschat. efter att jag har skrivit klart detta så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. tänkte lägga mig tidigt idag för en gångs skull. men det är lite väl tidigt att gå och lägga sig 20 över 6. kanske går och kollar på bolibompa med mamma och dom. tror detta blir det sista inlägget idag faktiskt. och ja, jag vet att jag har typ inga bilder och bara sånna tagna från google eller nått. men när jag får råd osv..osv.. så ska jag köpa en systemkamera som jag velat ha i ett par år nu. det är bara till att kämpa på när det gäller den saken. aja, nu ska jag göra någonting annat.  P.S . my håller på och gnäller på mig hela tiden..hon är en idiot!!! bara så ni vet..
pussochgodnatt!<3


godmiddag..

idag har det blivit lite dålig uppdattering. men jag har varit på stan och kollat lite. inte för att det finns mycket här i denna stan. köpte en helsvart bikiniöverdel. som jag verkligen velat ha ett tag. en underdel har jag redan så det kan ju behövas en överdel också. det blir bad på måndag så det är bra att ha. får väl se om det blir fler inlägg ikväll eller så. ska iaf till skolan imorgon. men går typ bara till 12, det är ju mycket positivt.

byebye!


onsdag

gick upp 20 över 6 idag. ska nog stanna hemma för att jag har ont i magen och lite så. idag blir det nog bara att sitta hemma. för det blir jag ju tvingad till av mamma eftersom att jag är hemma idag. jag får väl se senare.
hejs!

nyttiga jag

jag sitter här och lyssnar på Jedward-lipstick. dom är ju så söta dom. asså på något konstigt vis så sitter jag och äter vindruvor. jag som inte brukar vara nyttig av mig precis. vid nio ska jag titta på desperate housewifes.(nej kan inte stava till det, jag vet). men det är ju dock ett par timmar till. iaf så skulle jag bara upplysa "er" (eller mig själv) om att detta blir det sista inlägget idag. yes, det sista nu. pussohej!:)

....

egentligen vet jag inte om någon läser min blogg ocg tycker att den är intressant på något vis. men jag vet faktiskt inte ens varför jag skriver. det bara blev så och nu försöker jag verkligen att göra det intressant och att verkligen skriva varje dag. om man inte har någonting att göra så är det kul att slänga in ett inlägg;)

glad

nu är jag överlycklig. har varit ute och gått i det vackra vädret (ösregn). väldigt mysigt om jag får säga det själv.

hejhej

äntligen hemma efter en "hård" dag i skolan. nu ska jag nog klicka upp youtube och kolla på the annoying orange. vi kollade på det innan på engelskan och fick lust att kolla på det nu med. vet inte varför. men jag är som jag är.

mm..

äntligen en kexchoklad köpt. Den är typ halv äten av mig. och nu blir det engelska. åh vad kul,eller inte!


jag hatar SO

en tio minuters rast nu mitt i allt på SO:n. sen ska jag överleva resten av tiden. slutar kanske om 50 minuter. men det tåler jag. efter den lektionen ska jag till kiosken och köpa KEXCHOKLAD. det LOVAAAAAR jag!
hejdå!


ett tips.

är man typ kritvit i ansiktet och vill få lite fin färg om te.x kinderna så är "brunpudret" från H&M ett ganska bra exempel. det är även till för kroppen av någon konstig anledning. det står iaf på. jag var i karlskrona senast i fredags och köpte då nämligen detta puder. har använt det varje dag sen dess. ganska bra och fin färg. men dock om man hatar puder med glitter så är det ju ingen hit. men jag älskar det. och man köpa en sminkborste till.
pudret kostade typ 59:- och penslen 39:- . det är ju både billigt och bra.
(bilden är inte tagen av mig. för jag köpte en större storlek på penslen)

tråkigt värre

nu sitter jag och kolla på tråkig film på NO:n. asså den handlar om massa djur och skit. men jag får väl tåla det. men hon bara står och gnäller på alla. här efter blir det muntlig redovisning på SO:n. BUUUU!:)


godmorgon

god morgon tisdag!
jag gick upp ungefär vid 6 idag,en timme senare än vanligt. och självklart på det så skulle jag försova mig ännu längre. försov mig till 06:56. det var hemskt. jag fick en kvart på mig att fixa till mig lite. och dra på lite kläder. och det var precis att jag hann. jag och filippa gick ner idag. det tog bara 45 min eller nått,haha. men nu ska vi ha NO såhär mitt på morgonen. och helena märker ju knappt att man är där, så det är bara till att dra därifrån. fast nej, jag stannar nog kvar och lyssnar på de hemskt dumma sakerna hon ska berätta om. men vill egentligen inte höra. utan vill bara stänga av öronen. tur jag tog med mig mina hörlurar till mobilen!(y)


tuggummin och annat.

kom och tänka på det...vem gillar egentligen inte alla dessa olika tuggummin och halstabletter. det finns ju hur många som helst. men mina favoriter är nog iallafall läkerol. det finns ju hur mycket som helst. de olika små askarna och nu t.om påsar med tuggummin. tycker dom är så goda allihop. sen toy är också minst lika goda. dom fanns ju innan. sen försvann dom och nu har dom kommit tillbaka igen. mycket fräsha och goda. men ganska smaklösa efter ett tag. ett ganska litet tag för att vara exakt. efter typ 2 minuter. men dom är rätt goda;)
och jag la ut detta i brist på annat skit. har as tråkigt nu. kollar på quack pack..yeeeeah åh vad kul  då. eller nae.
woooops, liten bild. men det kvittar. ellerhur!?

byebye äppelpaj.


gókväll!

hej igen.
"allas dator" som är ute i hallen funkar nu inte över huvudtaget. så det är bara min som funkar. eller den funkar ju knappt den heller. asså jag pallar inte med den nu heller egentligen. endel knappar låser sig så det inte går stt skriva på dom. jag tänkte slita bort dom och sen sätta tillbaka dom igen. men det är nog bäst att jag låter dom vara som dom är. liksom, jag och datorer..vi kommer inte överrens alls. har precis gjort klart SO-läxan nu. som skulle vara inlämnad för bara 1,5 månader sen. men bättre sent än aldrig. han ska vara glad att jag lämnar in över huvudtaget. det är inte så vanligt att jag gör det faktiskt. men nu känner jag mig stolt om jag får säga det själv. nu blir det nog en liten runda och bläddra igenom alla kanaler på tv:n.
byebye!

..


en bild på amadeus får duga sålänge. jag ska köpa en systemkamera när jag får råd. då blir det lite mer bilder. och glömde säga det på förra inlägget, att jag ska fixa designen mer. iaf lägga dit en annan bild.


måndag och första inlägget

hejhej!
detta får väl bli mitt första inlägg på den nya bloggen då. det gick som det gick på den gamla. men nu, ny blogg och vi får väl se om jag fixar att skriva lite iaf. det blev ju inte så mkt skrivet på den andra. asså ärligt detta är ganska svårt. liksom vad ska jag skriva om egentligen?;) jo kan skriva om min dag förresten....

gick upp och gick till bussen osv..osv....you know.
mentorstid.
idrott.
SO.
lunch.
matte.
spanska.
och sen fick jag slå en chansning och hoppas på att någon skulle vara hemma.eftersom att mamma och dom snott mina nyklar.men yeeeeeees! robin var hemma. tur de iaf.och nu kom mamma och jonas + nick och my hem. hörde innan av robin att datorn inte riktigt stod rätt till. och jag vet nog vem som får skit för de sen.nejmen, iaf my kommer skylla på mig. men det får man väl tåla.haha. på lördag blir det dop för nick. då ska jag använda min klänning som jag köpte för ett antal månader sen.d.vs typ minst 3,5 månader sen.och skolan slutar snart. mycket bra på en gång tycker jag. nu ska jag kolla vad mamma ska göra för mat idag.börjar känna mig riktigt hungrig.
hejsvejs!:)


RSS 2.0